Waarom een taxi van Rotterdam naar Schiphol?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand een taxi van Rotterdam naar Schiphol Airport zou willen nemen. Hier zijn een paar mogelijke redenen:
 1. Comfort en gemak: Het nemen van een taxi van Rotterdam naar Schiphol Airport kan comfortabeler en gemakkelijker zijn dan het gebruik van het openbaar vervoer. Met een taxi kunt u direct van uw vertrek locatie naar de luchthaven reizen, zonder dat u hoeft over te stappen of uw bagage hoeft te slepen.
 2. Tijdbesparing: Een taxi kan u tijd besparen, omdat u geen tijd hoeft te besteden aan het vinden van de juiste trein, bus of metroverbinding en het wachten op deze vervoersmiddelen. Ook hoeft u geen tijd te besteden aan het parkeren van uw auto bij de luchthaven.
 3. Betrouwbaarheid: Met een taxi kunt u erop vertrouwen, dat u op tijd op de luchthaven aankomt, omdat de taxi uw vertrek- en aankomsttijd kan afstemmen op uw vluchtschema. Dit kan vooral handig zijn als u een vroege ochtendvlucht heeft of als u op een drukke dag reist en wilt voorkomen dat u vertraging oploopt.
 4. Veiligheid: Door het gebruik van een taxi hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw bagage en hoeft u niet door drukke en onveilige gebieden te lopen om uw bestemming te bereiken.
 5. Kosten-effectiviteit: Een airport taxi naar Schiphol kan in sommige gevallen goedkoper zijn dan parkeren op de luchthaven of het gebruik van het openbaar vervoer, vooral als u reist met meerdere personen.

Kortom, er zijn verschillende voordelen verbonden aan het nemen van een taxi van Rotterdam naar Schiphol Airport, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en omstandigheden.

Wat kost een taxi van Rotterdam naar Schiphol gemiddeld?

De gemiddelde kosten voor een taxi van Rotterdam naar Schiphol variëren afhankelijk van het taxibedrijf, het tijdstip van de dag en het type voertuig dat je kiest. Over het algemeen kun je verwachten, dat de kosten tussen de 100 en 150 euro liggen. Het is altijd verstandig om vooraf de tarieven te controleren en een prijsopgave te vragen bij het taxibedrijf om verrassingen te voorkomen. Daarnaast zijn er ook online taxiboekingsdiensten, die tarieven kunnen vergelijken en je kunnen helpen de beste deal te vinden.

Wat is de snelste weg voor een taxi om van Rotterdam naar Schiphol Airport te rijden?

De snelste weg voor een taxi om van Rotterdam naar Schiphol Airport te rijden hangt af van verschillende factoren, zoals het tijdstip van de dag en het verkeer. Over het algemeen zijn er twee belangrijke routes, die een taxi kan nemen:
 1. Via de A4 snelweg: Dit is de kortste route en de snelste optie als er weinig verkeer is. De taxi kan de A4 snelweg volgen richting Amsterdam en vervolgens de borden volgen naar Schiphol Airport. Dit is meestal de beste optie als je op een rustig moment reist.
 2. Via de A20 en A13 snelwegen: Als er veel verkeer op de A4 is, kan de taxi ervoor kiezen om de A20 en A13 snelwegen te volgen. Deze route gaat via Den Haag en Amsterdam en is over het algemeen iets langer dan de route via de A4, maar kan sneller zijn als er veel verkeer op de A4 is.

Het is altijd verstandig om de actuele verkeersinformatie te controleren voordat je vertrekt, zodat je de snelste route kunt nemen.

De voordelen van Airport Taxi Drechtsteden

 • Gemak van online reserveren
 •  24/7 een taxi boeken
 • Comfortabel vervoer naar de luchthaven
 • Keuze uit verschillende soorten taxivervoer
 • Professionele chauffeurs
 • Altijd privévervoer
 • Direct inzicht in de ritprijs
 • Mogelijkheid tot het reserveren van de terugreis
 • Veilig onderweg
 • Diverse betaalmethoden beschikbaar

Taxi reserveren

Op onze website kunt u heel gemakkelijk een taxi reserveren van Rotterdam naar Schiphol Airport. U kunt ons natuurlijk ook bellen op  078 – 641 0909  of e-mailen op info@airporttaxidrechtsteden.nl