Taxi naar Schiphol

Taxi naar Schiphol Airport

Wie is er nu niet ooit met een taxi naar Schiphol geweest? Luchthaven Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland en daarnaast een van de grootste luchthavens van Europa. Hoewel Nederland meerdere luchthavens heeft, is en blijft Schiphol veruit de grootste. In onze visie (misschien een wat gekleurde visie) gaat er niets boven een comfortabele taxi, als je naar Luchthaven Schiphol moet. Met een taxi to Schiphol is prettig omdat:

  • Reizen is vermoeiend. Niets is prettiger dan een taxirit naar Schiphol. Zo begint u op ontspannen wijze aan uw reis.
  • Met de Schiphol travel taxi heeft u met Airport Taxi Drechtsteden een ervaren taxichauffeur tot uw beschikking. Deze brengt u 24/7 met de taxi naar de luchthaven in Amsterdam. U hoeft alleen maar in de taxi te gaan zitten en wij doen de rest.
  • Een Schiphol travel taxi kost natuurlijk geld. Echter als u langere tijd op reist bent, kost uw auto parkeren bij de luchthaven vaak meer.

Taxibus naar Schiphol

Het kan voorkomen, dat u als familie of met een groep vrienden op vakantie gaat. Bij Airport Taxi Drechtsteden heeft u dan de mogelijkheid om 1 of meerdere taxibussen te reserveren. Met 1 taxibus kunnen wij 8 personen inclusief bagage vervoeren. Informeer naar de mogelijkheden of maak nu uw reservering rond.

Taxi Dordrecht Schiphol, Taxi Papendrecht Schiphol, Taxi Zwijndrecht Schiphol

Of u nu in Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht of in een van de andere Drechtsteden woont, wij brengen u graag met de Taxi naar Schiphol Airport in Amsterdam. Aan het einde van de reis brengen wij u ook met alle plezier weer van de luchthaven veilig terug naar huis.

Zakelijk vervoer

Ook voor zakelijk vervoer of directievervoer zijn wij regelmatig op Schiphol te vinden. Krijgt u collega’s van uw bedrijf uit het buitenland over? Of moeten we een directeur van uw bedrijf naar Schiphol brengen? Het kan allemaal met Airport Taxi Drechtsteden. Zakelijk vervoer doen wij trouwens altijd op basis van op rekening rijden.

Taxi Prijs 

Personenauto 1-3 personen
Schiphol Airport € 129,-
Personenbus 4-8 personen
Schiphol Airport € 159,-
Luxe auto 1-3 personen
Schiphol Airport € 159,-

Interessante blogs