Taxi Ridderkerk Schiphol Airport

Bent u op zoek naar vervoer naar Schiphol Airport voor een onbezorgd vertrek van uw zakenreis, stedentrip, vakantie of familiebezoek? Dan kunt u bij Airport Taxi Drechtsteden een taxi eenvoudig en snel boeken. Wij brengen u met plezier en gemak vanaf Ridderkerk naar Schiphol Airport.

Uitstekende service

Wij van Airport Taxi Drechtsteden zetten ons iedere dag weer in voor het leveren van de beste kwaliteit en service. Dit doen wij zowel vooraf als tijdens de taxi rit naar Schiphol Airport. Onze medewerkers zijn uitstekende taxichauffeurs, die professioneel en zeer bekwaam zijn. Zij zorgen ervoor, dat uw taxi rit ontspannen en comfortabel is. Bovendien dragen zij er zorg voor, dat u op tijd en onbezorgd op Schiphol Airport arriveert.

Taxi kosten

Kijk naar de taxi tarieven op onze website voor een prijs aanbod.

Taxi Ridderkerk, Schiphol Airport
Taxi Ridderkerk, Schiphol Airport

Soorten taxi’s

Ieder reisgezelschap is weer anders. Daarom bieden we bij Airport Taxi Drechtsteden diverse mogelijkheden aan qua taxivervoer. U kunt bij ons een personentaxi naar Schiphol Airport reserveren, wanneer u alleen reist of wanneer u met 2 of 3 personen samen reist.

Taxibus regelen

Bent u op weg met meerdere personen? Dan bieden wij ook de mogelijkheid aan tot het boeken van een taxibus. Zo kunt u met uw reisgezelschap comfortabel van Ridderkerk naar Schiphol Airport reizen. Bovendien zorgen wij altijd voor voldoende ruimte voor uw bagage. Wij bieden ook luxe zakelijk vervoer aan voor klanten, die voorzien van alle gemakken hun reis willen starten. Wij zijn van alle markten thuis en de behoeften van de klant staan voorop.

Boek uw Aiport taxi!

Een onbezorgde terugreis

Wilt u uw reis terug net zo comfortabel maken als uw heenreis? Dan verzorgen wij ook graag uw terugrit met de taxi naar Ridderkerk. Bij Airport Taxi Drechtsteden kunt u op elk moment uw taxirit boeken, zowel voor de heen- als voor de terugrit. Dit kunt u uiteraard voor vertrek doen, maar ook tijdens uw vakantie of zakenreis. Via de website is een reservering snel en eenvoudig gemaakt.

Snelste route Ridderkerk Schiphol

 1. Via de A15 en A4: Neem de A15 richting Rotterdam en volg de borden naar de A4 richting Amsterdam. Blijf de A4 volgen en neem vervolgens de afslag naar de A9 richting Amstelveen. Volg de borden naar Schiphol.

 2. Via de A16 en A20: Neem de A16 richting Rotterdam en vervolgens de A20 richting Den Haag. Neem de afslag naar de A4 richting Amsterdam. Blijf de A4 volgen en neem vervolgens de afslag naar de A9 richting Amstelveen. Volg de borden naar Schiphol.

 3. Via de A16 en A13: Neem de A16 richting Rotterdam en vervolgens de A13 richting Den Haag. Bij knooppunt Ypenburg neem je de afslag naar de A4 richting Amsterdam. Blijf de A4 volgen en neem vervolgens de afslag naar de A9 richting Amstelveen. Volg de borden naar Schiphol.

Het is altijd raadzaam om actuele verkeersinformatie te raadplegen of gebruik te maken van een navigatiesysteem of routeplanner om de meest optimale route te vinden op basis van de actuele verkeerssituatie.

Taxi Ridderkerk, Taxi Schiphol Airport

De voordelen van Airport Taxi Drechtsteden

 • Gemak van online reserveren
 •  24/7 een taxi boeken
 • Comfortabel taxi vervoer naar Schiphol Airport
 • Keuze uit verschillende soorten taxivervoer
 • Professionele taxichauffeurs
 • Altijd privévervoer
 • Direct inzicht in de ritprijs
 • Mogelijkheid tot het reserveren van de terugreis
 • Veilig onderweg
 • Diverse betaalmethoden beschikbaar

Boek uw Aiport taxi!

Eenvoudig online reserveren

Gemak dient de mens. Wij weten, dat onze klanten het liefst zo snel en efficiënt mogelijk hun taxi vervoer regelen. Daarom kunt u eenvoudig via onze website een taxi of taxibus reserveren voor uw reis naar Schiphol Airport. Via uw smartphone, tablet of PC kunt u op elk gewenst moment een taxi bestellen. U hoeft enkel uw persoonlijke informatie, de reisdatum, het gewenste tijdstip, de plaats van bestemming en informatie over het reisgezelschap en de bagage door te geven. Wij zorgen ervoor dat wij volgens afspraak u naar Luchthaven Schiphol brengen. U hoeft zich niet te bekommeren om drukte op de weg, ruimte voor de bagage of overstappen. Bij ons gaat u ontspannen op weg.

Vragen en Antwoord

Heeft u vragen of een van onze diensten? Dat kan! Bekijk onze vraag en antwoord om meer informatie te verstrekken over onze diensten!

Zit uw antwoord hier niet tussen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

1. Rijden jullie ook naar buitenlandse airports?

U kunt bij Airport Taxi Drechtsteden vervoer aanvragen vanaf de Drechtsteden naar diverse vliegvelden in Nederland én in het buitenland. Naast de populaire Nederlandse Rotterdam, Schiphol Airport, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport, bieden wij ook taxidiensten aan naar Brussel Zaventem Airport en Düsseldorf Airport.

2. Kan ik boeken voor grotere groepen?

Gaat u op reis met meerdere mensen? Dan is het bij Airport Taxi Drechtsteden mogelijk om het vervoer te regelen voor het gehele reisgezelschap. U kunt ervoor kiezen om meerdere personentaxi’s te reserveren, maar het is ook mogelijk om één, of meerdere, taxibusjes te boeken. Zo is er genoeg ruimte voor alle reizigers en hun bagage.

3. Moet ik mijn Taxi delen met andere mensen ?

Wij begrijpen als geen ander dat u het liefst ontspannen begint aan uw reis, of dit nu een zakenreis, vakantie of familiebezoek is. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat u een taxi voor uw eigen reisgezelschap heeft. U hoeft uw taxi dus nooit te delen met anderen.

4. Kunnen jullie facturen aanleveren voor BTW aftrek?

Het is bij Airport Taxi Drechtsteden mogelijk om een factuur aan te vragen voor BTW aftrek. Voor zakelijke reizen is dit iets om zeker niet te vergeten. Aan het einde van de kalendermaand kunt u één factuur met hierop het BTW overzicht van alle gemaakte reizen aanvragen.

5. Kan ik direct een afspraak voor de terug reis maken?

U kunt bij Airport Taxi Drechtsteden niet alleen het vervoer regelen naar de vliegvelden toe, maar ook voor uw terugreis. U kunt op elk gewenst moment de taxirit vanaf de vliegvelden boeken. Dit kunt u doen voor vertrek, maar ook zelfs tijdens uw reis. Zo stapt u met een gerust hart vanuit het vliegtuig direct in een taxi naar huis.