Taxi Dordrecht Schiphol Airport

Bent u op zoek naar een taxi rit richting Schiphol Airport vanaf Dordrecht? Zoek dan niet verder. Wij brengen u en uw reisgezelschap snel en ontspannen naar de luchthaven op elk gewenst moment. U boekt eenvoudig het vervoer bij ons en wij doen de rest.

Taxi reserveren

Vervoer naar Schiphol Airport is soms lastig te regelen. Het openbaar vervoer is niet altijd even praktisch met bagage en bovendien niet op elk gewenst moment beschikbaar. Met eigen vervoer naar de luchthaven is vaak ook niet wenselijk. Daarnaast kan het bovendien aardig in de kosten lopen. En u kunt natuurlijk ook niet altijd even eenvoudig een beroep doen op vrienden of familieleden. Gelukkig bent u bij ons aan het juiste adres voor een betrouwbare taxi rit naar de luchthaven Schiphol. Van uw huis tot aan de ingang van Schiphol Airport zonder zorgen.

taxi van Dordrecht naar Schiphol
taxi van Dordrecht naar Schiphol

Betrouwbaar en op tijd

Wanneer u een taxi bestelt, wilt u natuurlijk dat deze op tijd is. Voor een rit naar de luchthaven is dit helemaal belangrijk. Gelukkig kunt u van ons op aan. Wij halen u op tijd op en zorgen, dat u ruim op tijd op de luchthaven in Amsterdam bent voor uw vlucht. Door onze ervaring weten we uitstekend te anticiperen op verkeersdrukte, vertragingen en werkzaamheden. Wij kunnen snel en efficiënt een route plannen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het missen van uw vlucht. Bovendien houden wij voor u uw vluchtschema in de gaten. Mochten er wijzigingen worden doorgevoerd, dan houden wij hier uiteraard rekening mee, zowel voor als tijdens de taxi rit.

Boek uw Aiport taxi!

Een comfortabele terugreis

Reist u vanaf Schiphol Airport terug naar Dordrecht? Dan zijn wij uiteraard ook beschikbaar voor het vervoer. U kunt voor vertrek of tijdens uw terugreis een taxirit bij ons boeken voor de terugrit van uw reisgezelschap. Wij komen u met plezier ophalen en garanderen een comfortabele terugreis.

Taxi reserveren

Via onze website heeft u binnen enkele klikken een taxi gereserveerd en de reis terug naar huis geregeld.

taxi van Dordrecht naar Schiphol

Voordelen Taxi Dordrecht Schiphol Airport

 • Gemak van online reserveren
 •  24/7 een taxi boeken
 • Comfortabel vervoer naar Schiphol Airport
 • Keuze uit verschillende soorten taxivervoer
 • Professionele taxichauffeurs
 • Altijd privévervoer
 • Direct inzicht in de ritprijs
 • Mogelijkheid tot het reserveren van de terugreis
 • Veilig onderweg
 • Diverse betaalmethoden beschikbaar
 • Zowel taxi als taxibus

Boek uw Aiport taxi!

Eenvoudig online reserveren

Wij weten dat ons klanten houden van efficiëntie. Daarom kunt u bij Airport Taxi Drechtsteden eenvoudig en snel een reservering plaatsen via de website. Laat ons weten wanneer u een taxi of taxibus nodig heeft, naar welke luchthaven u reist en hoe groot het reisgezelschap is en wij regelen de rest. Wij dragen er zorg voor, dat u op het afgesproken moment wordt opgehaald en tijdig op de luchthaven bent voor uw vlucht. Een ontspannen taxirit naar de luchthaven is tenslotte een goed begin van uw reis.
 

Snelste route naar Schiphol Airport

Er zijn verschillende mogelijke routes die een taxi kan nemen van Dordrecht naar Schiphol, afhankelijk van factoren zoals het verkeer, de tijd van de dag en eventuele wegwerkzaamheden. Over het algemeen zijn er twee hoofdroutes:

 1. Via de A16, A15 en A4: Deze route is ongeveer 83 kilometer lang en neemt normaal gesproken ongeveer 1 uur en 10 minuten in beslag zonder verkeer. De route gaat vanaf Dordrecht over de A16 naar Rotterdam, vervolgens over de A15 naar de A4 en dan via de A4 naar Schiphol.

 2. Via de A27, A2 en A4: Deze route is ongeveer 97 kilometer lang en neemt normaal gesproken ongeveer 1 uur en 20 minuten in beslag zonder verkeer. De route gaat vanaf Dordrecht over de A16 naar de A27, vervolgens over de A27 naar de A2 en dan via de A2 naar de A4 en vervolgens naar Schiphol.

Het is belangrijk op te merken dat deze tijden en afstanden slechts schattingen zijn en dat het verkeer en eventuele wegwerkzaamheden de route en de reistijd kunnen beïnvloeden.

Vragen en Antwoord

Heeft u vragen of een van onze diensten? Dat kan! Bekijk onze vraag en antwoord om meer informatie te verstrekken over onze diensten!

Zit uw antwoord hier niet tussen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

1. Rijden jullie ook naar buitenlandse airports?

U kunt bij Airport Taxi Drechtsteden vervoer aanvragen vanaf de Drechtsteden naar diverse vliegvelden in Nederland én in het buitenland. Naast de populaire Nederlandse Rotterdam, Schiphol Airport, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport, bieden wij ook taxidiensten aan naar Brussel Zaventem Airport en Düsseldorf Airport.

2. Kan ik boeken voor grotere groepen?

Gaat u op reis met meerdere mensen? Dan is het bij Airport Taxi Drechtsteden mogelijk om het vervoer te regelen voor het gehele reisgezelschap. U kunt ervoor kiezen om meerdere personentaxi’s te reserveren, maar het is ook mogelijk om één, of meerdere, taxibusjes te boeken. Zo is er genoeg ruimte voor alle reizigers en hun bagage.

3. Moet ik mijn Taxi delen met andere mensen ?

Wij begrijpen als geen ander dat u het liefst ontspannen begint aan uw reis, of dit nu een zakenreis, vakantie of familiebezoek is. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat u een taxi voor uw eigen reisgezelschap heeft. U hoeft uw taxi dus nooit te delen met anderen.

4. Kunnen jullie facturen aanleveren voor BTW aftrek?

Het is bij Airport Taxi Drechtsteden mogelijk om een factuur aan te vragen voor BTW aftrek. Voor zakelijke reizen is dit iets om zeker niet te vergeten. Aan het einde van de kalendermaand kunt u één factuur met hierop het BTW overzicht van alle gemaakte reizen aanvragen.

5. Kan ik direct een afspraak voor de terug reis maken?

U kunt bij Airport Taxi Drechtsteden niet alleen het vervoer regelen naar de vliegvelden toe, maar ook voor uw terugreis. U kunt op elk gewenst moment de taxirit vanaf de vliegvelden boeken. Dit kunt u doen voor vertrek, maar ook zelfs tijdens uw reis. Zo stapt u met een gerust hart vanuit het vliegtuig direct in een taxi naar huis.