Drechtsteden – Rotterdam Airport

Taxi naar Rotterdam Airport

Wilt u binnenkort met de taxi naar Rotterdam Airport? Het kan bij Airport Taxi Drechtsteden. Woon je in de Drechtsteden dan is Rotterdam The Hague Airport zo goed als altijd de luchthaven, die het dichtste bij ligt. Rotterdam Airport is dan wel kleiner dan Schiphol, toch vertrekken er nog een aanzienlijk aantal vakantievluchten en zakelijke vluchten van Rotterdam The Hague Airport.

Taxi reserveren

Bij Airport Taxi Drechtsteden kunt u 24/7 een taxi of een taxibus reserveren om af te reizen naar Rotterdam The Hague Airport. Als u bijvoorbeeld met meerdere mensen op vakantie gaat en iedereen heeft een eigen koffer, dan is het wel zo comfortabel om met de taxibus naar de luchthaven te gaan. Reizen is vermoeiend! Start u reis daarom altijd op comfortabele wijze. Op de website kunt u op elke moment een taxi reserveren.

Taxi tarieven

U kunt voor een schappelijke prijs vanaf bijvoorbeeld Papendrecht, Dordrecht en Zwijndrecht een taxi reserveren naar Rotterdam Airport. Bij Airport Taxi Drechtsteden kunt u een personenauto, personenbus of een luxe taxi bestellen, afhankelijk van uw wensen en groepsgrootte. Voor een taxi rit met een personenauto (1-3 personen) is de taxi rit prijs vanaf 59 Euro. Voor een taxi rit met een personenbus (4-8 personen) betaalt u een prijs vanaf 69 Euro. Tot slot betaalt u voor een taxi rit naar Rotterdam The Hague Airport met een luxe taxi (1-3 personen) vanaf 99 Euro.

Meer informatie over Rotterdam The Hague Airport

365 dagen per jaar en 24 uur per dag kunnen luchtvaartmaatschappijen bij ons terecht voor lijnvluchten en chartervluchten. Daarnaast bieden wij ook ruimte voor zakelijk luchtvervoer en maatschappelijk vliegvervoer zoals de politie en of trauma helikopter. Jaarlijks vervoeren wij rond de 2 miljoen passagiers en daarmee zijn we de derde luchthaven van Nederland.

Reizigers staan bij ons centraal

Net zoals bij Airport Taxi Drechtsteden staan bij Rotterdam The Hague Airport reizigers centraal. Er rijdt een bus naar Rotterdam Airport. Daarnaast kan je met de auto komen. Het meest comfortabele is natuurlijk om een taxi of een taxibus te bestellen. Zij zetten u bij de luchthaven af en voordat u het weet, zit u in de lucht.

Vanaf de jaren 90 specialiseert Rotterdam The Hague Airport zich in lijndienstverkeer naar grote Europese steden. Daarnaast is er ruimte voor particulier zakelijk verkeer en vakantievluchten. Vanwege dit internationale profiel heet Rotterdam Airport al sinds 2010 Rotterdam The Hague Airport.

Taxi naar Rotterdam Airport

Papendrecht – Rotterdam Airport

Aftstand: 33,3 kilometer
Tijd: 27 minuten

Dordrecht – Rotterdam Airport

Afstand: 36,4 kilometer
Tijd: 31 kilometer

Zwijndrecht – Rotterdam Airport

Afstand: 30 kilometer
Tijd: 25 minuten

Sliedrecht – Rotterdam Airport

Afstand: 36,6 kilometer
Tijd: 28 minuten

Interessante blogs