Taxi naar Eindhoven Airport

Met de taxi naar Eindhoven Airport? Het kan met Airport Taxi Drechtsteden. Wij zijn een gespecialiseerde airport taxi. Daarom vervoeren we vele passagiers naar alle vliegvelden in Nederland. Natuurlijk rijden we naar Schiphol Airport en Rotterdam The Hague Airport. Echter ook naar Maastricht Aachen Airport en Eindhoven Airport vervoeren wij met enige regelmaat onze passagiers per taxi. Ook zijn onze taxi’s of taxibus regelmatig te vinden op de weg van en naar Düsseldorf en Brussel Zaventem.

Airport Taxi Drechtsteden naar Eindhoven Airport

Vanuit de hele Drechtsteden kunnen wij u per taxi naar Eindhoven Airport brengen. Met de luchthaven taxi Eindhoven brengen wij u 24/7, dus zowel overdag als ‘s nachts van en naar de luchthaven in Eindhoven. Onze taxi’s zijn comfortabel en u hoeft natuurlijk niet met uw koffers te sjouwen.

Taxibus Eindhoven Airport regelen

Het is natuurlijk heel goed mogelijk, dat u met een groep familie of vrienden op reis wilt. Bij Airport Taxi Drechtsteden hebben we 1 of zelfs meerdere taxibussen beschikbaar om uw gezelschap naar Eindhoven Airport te vervoeren.

Taxi boeken

U kunt een taxi of een taxibus reserveren op onze website onder de tab reserveren. Als u met het vliegtuig op reis gaat, is een van de belangrijkste dingen, dat u op tijd op de luchthaven bent. We zetten u daarom ruim op tijd af bij de luchthaven. Zo begint u op een ontspannen manier aan uw reis.

Afstanden naar Eindhoven Airport

  • Van Dordrecht naar Eindhoven Airport is een afstand van ongeveer 89,7 kilometer. De reistijd per taxi hiervoor is 1 uur en 2 minuten.
  • Van Barendrecht naar Eindhoven Airport is een afstand van 109,8 kilometer. De reistijd per taxibus hiervoor is 1 uur en 19 minuten.
  • Van Papendrecht naar Eindhoven Airport is per taxi een afstand van 92,2 kilometer. De reistijd hiervoor bedraagt 1 uur en 5 minuten.

Faq

Hoe laat moet u van te voren aanwezig zijn op Luchthaven Eindhoven?

Voor uw vlucht vanaf Eindhoven Airport is de aanbeveling om 3 uur voor vertrek op de luchthaven aanwezig te zijn. Langer dan 3 uur is echt niet nodig. Eindhoven Airport is open vanaf 4 uur 30. De incheckbalies sluiten 45 minuten voor het vertrek van uw vlucht.

Wat kost een taxi van centraal station Eindhoven naar Eindhoven Airport?

Een taxi vanaf Eindhoven Centraal Station naar de Luchthaven in Eindhoven kost ongeveer 35 Euro.

Met de taxi of met de auto naar luchthaven Eindhoven?

De auto parkeren op Luchthaven Eindhoven kost bijna 7 Euro per dag. Ga je 2 weken of langer weg? Dan is een taxi in veel gevallen de goedkopere optie.

Het verhaal van Eindhoven Airport

Bij Eindhoven Airport geloven we in de toegevoegde waarde van de luchtvaart. Met behulp van de luchthaven en het vliegverkeer kunnen zowel particuliere als zakelijke reizigers de rest van onze grote wereld ontdekken en contact leggen met gelijkgestemden. Als luchthaven verbinden wij en dragen we bij aan de welvaart en welzijn.

De Brainport van Eindhoven is de laatste jaren gigantisch gegroeid. Eindhoven Airport verbindt de medewerkers van de Brainport met Europa en de rest van de wereld. Wij maken de regio internationaal bereikbaar. Dit is weer goed voor het vestigingsklimaat.

Passagiers en vliegbewegingen

In 2019 verwerkte Eindhoven Airport 6,7 miljoen passagiers. Vanwege Corona was dat in 2020 2,1 miljoen passagiers. Het aantal vliegbewegingen ging van 41438 in 2019 naar 18882 vliegbewegingen in 2020. In 2021 gebruikten 2,7 miljoen passagiers Eindhoven Airport en vonden er 21704 vliegbewegingen plaats.

Taxi prijs

Met een personenauto voor 1-3 personen naar Eindhoven Airport kost vanaf 129 Euro.

Voor een taxibus voor 4-8 personen naar Eindhoven Airport betaalt u vanaf 159 Euro.

Met een luxe auto voor 1-3 personen naar Eindhoven Airport kost vanaf 199 Euro.

Airport Taxi Drechtsteden

Krijgt u mensen op bezoek zowel particulier als zakelijk uit het buiteland met bestemming Eindhoven Airport? Airport Taxi Drechtsteden is in staat om uw bezoekers in een luxe comfortabele taxi of taxibus van de luchthaven naar de uiteindelijke bestemming te vervoeren. Wij hebben veel ervaring met zakelijk vervoer of directievervoer. Het werkt op basis van op rekening rijden. U krijgt netjes aan het eind van de maand een factuur waarin alle taxi ritten van die maand vermeld staan.

Interessante blogs