Taxi Brussel Zaventem airport

Heeft u een zakenreis, familiebezoek, stedentrip, rondreis of vakantie op de planning staan en vertrekt u vanaf Brussel Zaventem naar uw bestemming? Dan boekt u bij Airport Taxi Drechtsteden eenvoudig het vervoer naar de Brussel Zaventem. Wij staan voor u klaar om u op ieder gewenst moment vanaf de Drechtsteden naar Brussel Zaventem te brengen.

Taxi Brussel Zaventem, de beste service

De taxichauffeurs van Airport Taxi Drechtsteden zetten zich iedere dag weer in voor het leveren van de beste service en kwaliteit. De taxichauffeurs zijn goed opgeleid en professioneel en zorgen ervoor, dat u comfortabel op uw plaats van bestemming komt. Onze taxi’s zijn voorzien van alle gemakken en aangepast aan uw behoeften en reisgezelschap. Reist u alleen of met 2 of 3 personen? Dan reist u comfortabel in een personentaxi naar Brussel Zaventem.

Taxibus regelen

Reist u met meerdere mensen? Dan bieden wij de mogelijkheid tot het reserveren van een taxibus. Zo is er volop ruimte voor alle passagiers en hun bagage. Kiest u liever voor ultiem gemak en comfort tijdens de taxi rit? Dan kunt u bij Airport Taxi Drechtsteden ook kiezen voor luxe (zakelijk) vervoer richting Brussel Zaventem.

Taxi Brussel Airport
Taxi Brussel Airport

Altijd op tijd

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we onze klanten ontspannen en op tijd op de Brussel Zaventem krijgen. Het openbaar vervoer is helaas vaak onbetrouwbaar. Een vertraging kan ervoor zorgen, dat een vlucht wordt gemist. Dit mag natuurlijk absoluut niet gebeuren. Wij nemen de tijd om de route optimaal te plannen.

We monitoren files, werkzaamheden en andere bronnen van verkeershinder continu tijdens de reis. Bovendien houden we uw vluchtgegevens in de gaten. Zo zijn we uitstekend voorbereid op vertragingen of veranderingen in het vluchtschema. Wij zorgen ervoor dat u op tijd en zonder zorgen op bent.

Boek uw Aiport taxi!

Regel de terugreis

Natuurlijk wilt u ook het vervoer op de terugreis zo efficiënt mogelijk regelen. Bij Airport Taxi Drechtsteden kunt u op elk moment een taxi rit van Brussel Zaventem Airport terug naar huis regelen. U kunt dit in orde maken voor uw vertrek, maar ook tijdens uw reis kunt u de taxirit vanaf de Brussel Zaventem eenvoudig regelen via de website. Met slechts een paar klikken is ook de reis naar huis top geregeld.

Taxi Brussel Airport
Taxi Brussel Airport

De voordelen van Airport Taxi Drechtsteden

  • Gemak van online reserveren
  •  24/7 een taxi boeken
  • Comfortabel vervoer naar de Brussel Zaventem
  • Keuze uit verschillende soorten taxivervoer
  • Professionele taxichauffeurs met taxi pas
  • Altijd privévervoer
  • Direct inzicht in de ritprijs
  • Mogelijkheid tot het reserveren van de terugreis
  • Veilig onderweg
  • Diverse betaalmethoden beschikbaar

Boek uw Aiport taxi!

Snel en eenvoudig online boeken

Via onze website kunt u heel eenvoudig een taxi of een taxibusje boeken voor uw reis naar Brussel Airport. U kunt op uw gemak, via de pc of uw smartphone, een taxi bestellen voor de datum en het tijdstip, dat u wenst. Via de website geeft u uw persoonlijke informatie, de reisdatum en de gewenste aankomsttijd, de gewenste Brussel Zaventem aankomsthal of vertrekhal en informatie over het reisgezelschap en de bagage. Wij zorgen ervoor, dat we op het afgesproken tijdstip aanwezig zijn en voldoende ruimte bieden voor u en al uw bagage. Wij brengen uw hele reisgezelschap snel en comfortabel naar de plaats van bestemming. Dit kan bijvoorbeeld vanaf Hendrik Ido Ambacht, Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, Barendrecht maar ook vanaf Hardinxveld-Giessendam.

Vragen en Antwoord

Heeft u vragen of een van onze diensten? Dat kan! Bekijk onze vraag en antwoord om meer informatie te verstrekken over onze diensten!

Zit uw antwoord hier niet tussen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

1. Rijden jullie ook naar buitenlandse airports?

U kunt bij Airport Taxi Drechtsteden vervoer aanvragen vanaf de Drechtsteden naar diverse vliegvelden in Nederland én in het buitenland. Naast de populaire Nederlandse Rotterdam, Schiphol Airport, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport, bieden wij ook taxidiensten aan naar Brussel Zaventem Airport en Düsseldorf Airport.

2. Kan ik boeken voor grotere groepen?

Gaat u op reis met meerdere mensen? Dan is het bij Airport Taxi Drechtsteden mogelijk om het vervoer te regelen voor het gehele reisgezelschap. U kunt ervoor kiezen om meerdere personentaxi’s te reserveren, maar het is ook mogelijk om één, of meerdere, taxibusjes te boeken. Zo is er genoeg ruimte voor alle reizigers en hun bagage.

3. Moet ik mijn Taxi delen met andere mensen ?

Wij begrijpen als geen ander dat u het liefst ontspannen begint aan uw reis, of dit nu een zakenreis, vakantie of familiebezoek is. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat u een taxi voor uw eigen reisgezelschap heeft. U hoeft uw taxi dus nooit te delen met anderen.

4. Kunnen jullie facturen aanleveren voor BTW aftrek?

Het is bij Airport Taxi Drechtsteden mogelijk om een factuur aan te vragen voor BTW aftrek. Voor zakelijke reizen is dit iets om zeker niet te vergeten. Aan het einde van de kalendermaand kunt u één factuur met hierop het BTW overzicht van alle gemaakte reizen aanvragen.

5. Kan ik direct een afspraak voor de terug reis maken?

U kunt bij Airport Taxi Drechtsteden niet alleen het vervoer regelen naar de vliegvelden toe, maar ook voor uw terugreis. U kunt op elk gewenst moment de taxirit vanaf de vliegvelden boeken. Dit kunt u doen voor vertrek, maar ook zelfs tijdens uw reis. Zo stapt u met een gerust hart vanuit het vliegtuig direct in een taxi naar huis.